Omna

 

Corinne Lecluyse

“Ik studeerde in 2001 af als architect aan St. Lucas in Gent. Een aantal jaar heb ik gewerkt als architect en ben daarna doorgegroeid naar stedenbouwkundig ontwerper. Mijn gevoel voor ontwerpen ligt bij ruimte en verhouding, dit loopt als vaste lijn door mijn werk.”

Binnen omna® houdt Corinne zich bezig met het ontwerpen van grote en kleinere buitenruimtes, de beleving van iedere unieke plek, de structuren en typerende elementen zijn hierbij belangrijk. In het dagelijkse leven en tijdens reizen, doet zij inspiratie op voor haar werk. Heldere structuren in een stad of landschap zijn voor haar belangrijk.

 

Bel Corinne  +31 (0) 6 10 69 30 75      

Mail Corinne  corinne@omna.nl   

 

 

Tom de Witte

Alvorens Tom in 2000 afstudeerde aan de Hogeschool Gent (B) studeerde hij vier jaar aan de Middelbare Tuinbouwschool in Boskoop (NL). Binnen de ontwerpstudio is Tom gespecialiseerd in beplantingen.

“Ik heb grote interesse in natuurlijk geïnspireerde beplantingen, dit zijn voornamelijk vaste planten en grassen. Het bracht mij al vroeg in contact met Piet Oudolf, belangrijk inspirator voor mij en een van de pioniers op dit gebied.” Inspirerend voor Tom voor zowel zijn ontwerpen als beplantingen zijn landschappen in binnen- en buitenland. Dit kunnen de regenwouden van Tasmanië, prairies in Noord Amerika of bermen langs de Zeeuws-Vlaamse polderwegen zijn.

 

Bel Tom  +31 (0) 6 53 29 10 10   

Mail Tom  tom@omna.nl